Aktivnosti

Христос васкресе

Praznici jesu dani kad treba posvetiti paznju i ljubav drugima, ali hajde da nam svaki dan bude praznik 

Mi se trudimo da smo tu konstantno za one kojina je to najpotrebnije. Tu smo da ih saslušamo, da ih ohrabrimo, da im pomognemo tamo gde misle da ne postoji način.

Uz Vašu pomoć i našu borbu i ljubav koju bi voleli da svi osete i ovog puta smo organizovali akciju podele sredstava koja smo prikupili.

Hvala vam svima od srca što ste bili deo ovih divnih osmeha 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvala donatorima koji su želeli da ostanu anonimni 

Elenica vas sve pozdravlja 😊

 

Zavod za udžbenike

 Hvala Zavodu za udžbenike na ovim predivnim knjigama! Jedan deo njih će otići kao poklon najmlađima dok će se drugi deo iskoristiti kao literatura za radionice koje su u pripremi 

Za malog Nemanju

 

Mali Nemanja ima samo osam meseci i do pre par dana je lezao u bolnici sa svojom mamom. Rota virus koji ga je  napao ostetio mu je jetru i uzrokovao anemiju. Za njega je prepisana posebna vrsta ishrane kao i zamensko mleko koje mora da konzumira redovno. Njegova majka nije u mogucnosti da mu priusti sve sto mu je potrebno kako bi se oporavio, ali tu smo mi uz Vasu podrsku stali uz njih i uzeli sve sto im je potrebno za dve sedmice. Maleni je za par dana na kontrolnim rezultatima pokazao napredak. Budite i dalje tu i pomozite nam da pomoc stigne tamo gde je najpotrebnija. Hvala Vam sto ste uz nas! ❤️

Deo svakodnevnih aktivnosti je prikupljanje potrebnih sredstava za porodice kojima je pomoć neophodna.

Svaku Vašu donaciju ćete moći da ispratite na našem sajtu i bićete u prilici da budete i lično deo nje tako što ćete zajedno sa nama donirati ugroženima.

 

Ko god je u mogućnosti i ima dobre volje može nas kontaktirati i lično donirati hranu, kućnu hemiju, garderobu , upotrebljiv nameštaj, kućne aparate.

Budite deo našeg tima i promena na koju čekamo…

Donacijom kompanije Frikom, u vidu paketa prehrambrenih proizvoda, dostavili smo pomoć najugroženijim porodicama iz našeg okruženja.

 

Veliko HVALA kompaniji Frikom i radujemo se budućoj saradnji.

Ovi paketi su najviše obradovali najmlađe članove, čiji osmeh na licu govori sve.

  • Upoznajte Darinku Nedeljković, samohranu majku devojčice (10) koja je ometena u intelektualnom razvoju, i samu nesposobnu da se stara o sebi, što zbog ozlede glave koju je pretrpela u detinjstvu što zato što je bubrežni bolesnik koji će uskoro morati na dijalizu.

    Njih dve žive u krajnje nehumanim uslovima. Kupatilo je potpuno van funkcije. Bojler neispravan pa vodu za kupanje greju na šporetu. Lavabo curi, veš mašina ne radi. Frižider radi ali je prazan. Ona uzima hranu iz narodne kuhinje, kada odvede malenu u specijalnu školu, međutim subotom i nedeljom nemaju šta da jedu i to je njima nažalost postalo normalno, prosto subota i nedelja su takvi dani.

    Sa zebnjom očekuju zimu jer nemaju sa čime da se greju. Peć se pokvarila. Ova skromna, dobrodušna žena koja pored svoje nemaštine podeli to što ima sa uličnim životinjicama imala je samo jednu želju, da joj se osposobi bojler i pomogne oko krečenja.

    Molimo sve koji su u mogućnosti i koji žele da nam pomognu da ovoj porodici obezbedimo neke lepše uslove za život.

Darinka Nedeljković

  • Dragi ljudi upoznajte porodicu kojoj smo pomogli da ponovo veruje u čuda 
  • Jedna porodica za koju znam nema osnovna sredstva za život. Žive u iznajmljenom stanu u jednoj sobi, dvoje male dece. Pobegli od rata, i nastavili sa golim prezivljavanjem. Otac jedini sposoban da radi i privređuje da bi se prehranili. Njegova plata naravno ide na iznajmljeni stančić i račune, da ne bi živeli na ulici. U tuđini, bez porodice, prijatelja, bez ikoga ko bi im pružio makar lepu reč oni spavaju svi na jednom krevetu, nemaju ni šerpu u kojoj bi skuvali ručak. Devojčica (7god.) i dečak (5god.) nemaju adekvatnu garderobu. Ja bih molila sve ljude koji imaju želju da pomognu I da doniraju garderobu, tanjire, čaše, šerpe, igračke, slikovnice koje im ne trebaju da mi se jave u inbox. To što vama ne treba, njima može da olakša život.