O nama

Humanitarna organizacija “Promenimo svest” je zvanično osnovana 2017. godine sa ciljem da se na mnogo višem nivou pristupi pomaganju samohranim roditeljima, ugroženim porodicama i svima kojima je pomoć neophodna.

Svesni toga kolika su roditeljska odricanja u periodu školovanja dece a pogotovo koliko je samohranim majkama teško da se same izbore za najneophodnija sredstva, rešili smo da im se pridružimo u toj borbi i budemo oslonac i podrška koju su negde izgubili.

Iako smo mlada organizacija iza sebe imamo akcije koje smo pokrenuli kao grupa pojedinaca i naišli smo na sjajan odziv građana. Naša misija je motivacija, pružena ruka i njihov osmeh. Naš cilj je da pokrenemo svest o tome koliko je malo potrebno da uprkos brzom životu i nedostatku vremena ujedinjeni jedni za druge učinimo da ovaj svet svima postane jedno lepše i bezbrižnije mesto.

 

Da majke koje se muče uspeju zajedno sa nama da oboje detinjstvo svoje dece u lepše i bezbrižnije boje. Samo zajedno možemo napraviti promenu, zato svi koji žele mogu nam se pridružiti i postati deo naše organizacije. Promenimo SVEsT!